Betöltés

Hírek

Összes hír

Pályázati felhívás magasépítési generálkivitelezői munkára

A Zalaerdő Zrt. nyílt, egyfordulós pályázatot hirdet „Szolgálati lakóépület és lakás felújítása – Pat és Nagykanizsa” címmel.

Az iskolai szünet kezdetével megnyílnak az Erdei Vándortáborok

Több ezer diák ismerkedhet nyáron a természettel, az erdőkkel.

Megnyílt a regisztráció a Településfásítási Program második ütemére

A településeknek 20 nap áll rendelkezésére adataik megadására.

BLASER KUPA 2021

A vadászati kultúra ápolása, a vadászok és fegyverforgatók közötti szakmai, sport- és baráti kapcsolatok ápolása, illetve versenyzési lehetőség biztosítása céljából a Blaser Group Kft. és a Zalaerdő Zrt. koronglövő versenyt hirdet.

Fácáncsibék érkeztek a Zalaerdőhöz

Apró, izgő-mozgó fácáncsibék érkeztek a Zalaerdő Zrt. zsigárdi fácántelepére május 18-án, kedden.

Nyári táborok a Zalaerdőnél

Bízva abban, hogy nyáron lehetőségük lesz a gyerekeknek táborozni, erdei iskoláink elkezdték szervezni a 2021. évi nyári táborokat. 

Az erdők biztonságos látogatásának szabályaira hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium + zalai tippek

Az erdők egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak, de a kirándulók és az erdők egészségének védelme érdekében be kell tartani a járványügyi és erdőlátogatási szabályokat!

Végkiárusítás

A Zalaerdő Zrt. 2021. március 24-től mintegy 30 százalékos árengedménnyel kiárusítja a Surdi Díszfaiskolában található dísznövényeket.

FIGYELEM!

A Zalaerdő Zrt. mint vadászatra jogosult értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy humán és állategészségügyi okból, továbbá a vadon élő állatvilág védelme és a vadgazdálkodás hatékonyságának érdekében Nagykanizsa, Hosszúvölgy és Homokkomárom külterületén, a csatolt térképeken sárga színnel jelzett területen a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény rendelkezéseivel (67. § (3) bekezdés) összhangban szelektív ölőcsapdákat helyezett ki a róka és az aranysakál állományának gyérítése céljából.

Fotópályázat

A Zalaerdő Zrt. fotópályázatot hirdet a kötelékében dolgozók, illetve a társaságtól nyugállományba vonult kollégák számára. A pályázat témája: „Természet Zalában”

Fokozott figyelmet kérünk az erdőkben

Március a vaddisznók ellési időszaka, ezért kérjük az erdőlátogatókat, hogy a márciustól májusig tartó időszakban körültekintően tartózkodjanak az erdőben!

Zalai Erdők Varázsa – A Zalaerdő fél évszázada

Idén fél évszázados a Zalaerdő Erdészeti Zrt., ennek apropóján a társaság egy, a teljes időszakot átfogó könyvvel emlékezik meg az elmúlt évtizedekről, azok eredményeiről és nehézségeiről.

Előállított fatermékek, választékok

A Zalaerdő Zrt. a kezelése alatt álló állami erdőterületeken éves szinten átlagosan cca. 320.000-350.000 nettó faanyagot termel ki és értékesít. A választékokat a Vevők igénye szerint készítjük fel és értéksorrendben értékesítjük.

Gyűjtött tűzifagyűjtés

A Zalerdő Zrt. a kezelésében lévő erdőkben a lakosság részére továbbra is lehetőséget biztosít tűzifagyűjtésre, az alábbi feltételek szerint.

Fa Book applikáció

Az Országos Erdészeti Egyesület a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával hozta létre a Fa Book fahatározó applikációt. Az Android és iOS rendszerekben is ingyenesen elérhető alkalmazás 111 Magyarországon előforduló erdei fa- és cserjefaj terepi meghatározásához nyújt segítséget.