Betöltés

Szálláshelyek

Zsigárdi Erdei Lak

A csendes erdő mélyén megbúvó Zsigárdi Erdei Lak Nagykanizsától nem messze, Homokkomárom és Zsigárdmajor között található.
Az erdei kis ház megközelíthető mészkőburkolatú úton Hosszúvölgy felől, illetve Zsigárdmajor irányából (a 74-es főút palini elkerülő szakasza felől).
A települések zajától távol eső szálláshely valódi kikapcsolódást, nyugalmas időtöltést garantál. Különlegességei közé tartozik a mellette elhaladó Kéktúra útvonal, illetve a közvetlen közelében található Erzsébet királyné-emlékhely és a Zrínyi-hárs.

Az eredeti, 1945 előtt épített, korábban kisegítő vadászházként funkcionáló épületet a Zalaerdő Zrt. 2014-ben újíttatta fel.
Két házrészből áll, a nyugati oldalán a hatfős Zsigárdi Erdei Lak, keleti oldalán a szintén hatfős Zsigárdi Vadász Lak található. Az elsőben egy kisszoba, tágas, galériás nappali, felszerelt konyha, zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére. Az ízlésesen berendezett apartmanban 4+2 fő fér el kényelmesen. Utóbbiban két saját fürdőszobás hálószoba, illetve felszerelt konyha, étkező áll a vendégek rendelkezésére. Mindkét szobában egy franciaágy és egy különálló ágy található, így összesen 6 fő fér el.
A két lakrész egymástól függetlenül, de együtt is bérelhető, így akár 12 fő számára is tudunk szálláshelyet biztosítani.
A házat parkosított udvar veszi körül, ahová nemrég egy tágas filagória, tűzrakóhely is épült.

Programajánló

  • Erdei kirándulások a könnyű sétától egészen a hosszú túrákig (Kéktúra),
  • Homokkomáromi kegytemplom és szőlőhegy (4 km),
  • Nagybakónaki Kőszikla-szurdok, Árpád-források, Csibiti-tó, Újudvari-tévétorony (11 km),
  • Várdomb-forrás (12 km),
  • Csónakázó-tó, Nagykanizsai Parkerdő (20 km),
  • Zalakaros, Zalakarosi Parkerdő, Csiga-túra tanösvény (30 km),
  • Kis-Balaton (35 km)

További információ

Molnárné Vitális Anikó
Telefon: +36309338851
E-mail: kozjolet@zalaerdo.hu


Kapcsolódó galéria