Betöltés

Programajánló

SZERDA

Kezdés: 2021 SZEPTEMBER 29.
Befejezés: 2021 OKTóBER 03.
1101 HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítói Központ, Hungexpo terület "C" épülete, Budapest, Albertirsai út 10.

Nemzetközi Vadászati és Vadgazdálkodási Konferencia


Különleges szakmai konferenciával is várja az érdeklődőket az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás.

Ez a rendezvény elsősorban a gyakorló vadászoknak, vadgazdálkodóknak, természet kedvelőknek szól, az előadók ennek megfelelően nemzetközi és magyar gyakorló vadászok, kutatók, oktatók, állategészségügyi szakemberek, természetvédők, jogászok
és szakmai szervezetek.

A rendezvény első négy napján (szeptember 29. - október 2.) a C-pavilon Konferencia központjában rövid, pörgős, 20 perces előadásokra kerül sor, az ötödik napon pedig (október 3-án) szakmai, terepi programok várják az arra regisztrálókat, a Pilisi Parkerdő Zrt. területén. A konferencia 4. napján egy külön teremben a vadkár, mint aktuális téma is szerepet kap, bemutatva az innovációs lehetőségeket, a jogi környezetet, és a konfliktusok lehetséges megoldásait.

A konferencia összes előadása a világkiállításra megváltott belépőjeggyel, előzetes regisztráció nélkül látogatható! Egyedül a 5., terepi nap regisztráció köteles és tartozik hozzá regisztrációs díj!

Bővebb információk a konferencia honlapján találhatók, ahol bemutatjuk az előadások témáját, főbb előadóinkat, valamint a regisztráció köteles terepi nap részletes programsorozatát.

A programot nem a ZALAERDŐ Zrt. szervezi, így bárminemű további információt itt találnak!