Betöltés

Hírek

Miniszteri elismerések

Agrárminiszteri elismerést kapott id. Dr. Páll Miklós és Gráczki Elemérné.

Társaságunk nyugalmazott munkatársainak több évtizedes munkáját ismerték el az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója, március 15-e alkalmából.

Nagy István agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Arany fokozatát adományozta Dr. Páll Miklós nyugalmazott erdőművelési osztályvezető-főmérnöknek. A szakember a több évtizedes innovatív erdőfelújítási, vadgazdálkodási munkájáért, a nagyüzemi csemetetermelés terén elért eredményeiért kapta a kitüntetést. 

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Gráczki Elemérné, Juci. A Nagykanizsai Erdészet gazdasági vezetője több mint négy évtizedes tevékenységéért, innovatív vezetői munkájáért nyugdíjba vonulása alkalmából kapta az elismerést. 

Szívből gratulálunk Mindkettejüknek, további szép nyugdíjas éveket és jó egészséget kívánunk!

Az országos járványügyi helyzet miatt a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adományozott állami, minisztériumi, illetve a március 21-i Erdők Nemzetközi Napja alkalmából adományozott minisztériumi szakmai kitüntetések átadó ünnepségek elmaradtak. Az erdész kitüntettek névsorát a Magyar Közlönyben és az Agrárminisztérium honlapján megjelentek alapján közölte az OEE. A díjak tényleges átadására tervezetten a járványügyi vészhelyzet feloldása után kerül sor.