Betöltés

Hírek

Fotópályázat

A Zalaerdő Zrt. fotópályázatot hirdet a kötelékében dolgozók, illetve a társaságtól nyugállományba vonult kollégák számára. A pályázat témája: „Természet Zalában”

Részvételi feltételek

1. Pályázat kiírója:

ZALAERDŐ Zrt. (8800 Nagykanizsa, Múzeumtér 6.)

2. Pályázat célja, témaköre:

Célja, hogy kollégáink ismét nagyközönség elé tárják alkotásaikat, megmutassák a zalai erdő szépségét, különlegességeit.

3. A Pályázaton résztvevő személyek:

A Pályázaton részt vehet minden, a Zalaerdő Zrt. kötelékében dolgozó személy, illetve a társaságtól nyugállományba vonult személy (kivéve a zsűritagok).

4. Pályázat leírása és menete:

A pályázók legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, amelyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala minimum 3000 pixel. Mobiltelefonnal készült képek nem vehetnek részt a pályázaton! Formátum: JPG.

A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevét, lakhelyét (települését), telefonszámát és/vagy e-mail címét és a fotó címét (NÉV ÉS FOTÓ CÍME a fájlnévben!!)!
A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!

A fotókat 2021. március 15-től 2021. augusztus 31. éjfélig várjuk a fotopalyazat@zalaerdo.hu e-mail címre (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt!), vagy adathordozón Steyer Edina PR-előadó részére megküldeni.

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

5. Pályázatok elbírálása:

A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el, első három helyezett, illetve egy abszolút nyertes kerül kiválasztásra.

6. Nyeremények:

A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2021 őszén a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

I. helyezett nyereménye: 3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére a Kistolmácsi Erdei Lakban
II. helyezett nyereménye: 2 nap, 1 éjszaka 2 fő részére a Kistolmácsi Horgász Lakban
III. helyezett nyereménye: 30 ezer forintos fotós ajándékutalvány
Abszolút győztes nyereménye: 2 nap, 1 éjszaka 2 fő részére a Kistolmácsi Horgász Lakban és 30 ezer forintos fotós ajándékutalvány

7. Szerzői jogi és adatvédelem:

A Kiíró a pályázati anyagból összeállított kiállítás népszerűsítése érdekében a képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével.
A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a Kiíró a pályázatra beküldött fotóit külön díjazás nélkül saját kiadványaiban felhasználhassa a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.

A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás, illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

A zsűri tagjai:
  • Maros Sándor természetfotós, a zsűri elnöke
  • Léránt János nyugalmazott kerületvezető erdész, amatőr természetfotós
  • Pintér Csaba erdészetigazgató
  • Steyer Edina PR-előadó
  • Varga György fotóriporter

A pályázó 2021. augusztus 1-jéig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a fenti e-mail címre küldött levéllel.
A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, illetve a lebonyolítás menetét, határidejét.

További információ

fotopalyazat@zalaerdo.hu
+36307215910