Betöltés

Hírek

Összes hír

Emlékerdő

Az „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Világkiállítás, illetve az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat keretén belül Emlékerdőt létesítünk Szentpéterföldén, a településre néző domboldalon.

Gépárverés 2019/II.

A Zalaerdő Zrt. nyilvános árverés keretében értékesíteni kívánja az alábbi eszközeit.

Figyelem!

Ezúton értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy szilveszterre már nem tudunk szállást, helyszínt biztosítani. Minden szálláshelyünk foglalt!

Megértésüket köszönjük!

Fenyőfavásár termelői áron 2.

A Zalaerdő Zrt. Lenti Erdészete 2019. december 12. és 20. között munkanapokon 12-15 óráig karácsonyfavásárt tart az erdészet Rédics községhatárában található karácsonyfatelepén. A vevő által kiválasztott fát helyben kivágjuk.

Fásítási program a Zalaerdőnél II.

A Kaán Károly Országos Fásítási Mintaprogram keretében a Zalaegerszegi Erdészet területén végzett erdőtelepítések közül a Tilaj 7L erdőrészletben végeztek a pásztakészítéssel.

Telefonos elérhetőség – Nagykanizsai Erdészet

A Zalaerdő Zrt. ezúton értesíti a lakosságot, hogy a Nagykanizsai Erdészet vezetékes telefonja technikai probléma miatt akadozik. Az erdészetet az alábbi ügyekben a következő telefonszámokon érhetik el. 

Fenyőfavásár termelői áron

A Zalaerdő Zrt. 2019. december 13. és 23. között, naponta 8-16 óráig karácsonyfavásárt tart a társaság központjában, a Nagykanizsa, Múzeum tér 6. szám alatt az udvarban.

Fásítási program a Zalaerdőnél

Az esős idő ellenére a múlt héten sikerült a Bajcsai Csemetekertben kiemelni a kocsányos és kocsánytalan tölgy csemetéket a Kaán Károly Országos Fásítási Mintaprogram keretében végzett erdőtelepítésekhez. 

Ajánlattételi felhívás apríték alapanyag értékesítésére

A Zalaerdő Zrt. az ajánlattételi felhívások listáját folyamatosan frissíti weblapján. 

Fásítás

Indul az Agrárminisztérium Országfásítási Programja

Karácsonyfavásár viszonteladók részére

A Zalaerdő Zrt. nagy tételben árusít karácsonyfát a Nagykanizsai Erdészet Bajcsai Csemetekertjében.

A Zalaerdő Zrt. tűzifaakciót hirdet!

Az akció 2019. október 3-tól 2019. december 31-ig, vagy a készlet erejéig tart, a 2-3 méteres tűzifaválasztékokat érinti!
A tölgy, cser, akác és keménylombos tűzifa-készleteink szárazak, így akár azonnali felhasználásra is alkalmasak.
 

Fácánok eladók

A ZALAERDŐ Zrt. homokkomáromi fácántelep-állományából szép tollazatú, jó röpkészségű, vegyes ivarú felnőtt vadászfácánokat értékesít októbertől decemberig.

Ugorj fejest az élményekbe!

Jó hírünk van! Aki a Csömödéri Állami Erdei Vasút járatain utazik, menetjegyével 25%-kal olcsóbban vehet kombinált jegyet a Lenti Termálfürdőbe!

Fa Book applikáció

Az Országos Erdészeti Egyesület a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával hozta létre a Fa Book fahatározó applikációt. Az Android és iOS rendszerekben is ingyenesen elérhető alkalmazás 111 Magyarországon előforduló erdei fa- és cserjefaj terepi meghatározásához nyújt segítséget. 

Előállított fatermékek, választékok

A Zalaerdő Zrt. a kezelése alatt álló állami erdőterületeken éves szinten átlagosan cca. 320.000-350.000 nettó faanyagot termel ki és értékesít. A választékokat a Vevők igénye szerint készítjük fel és értéksorrendben értékesítjük.

Gyűjtött tűzifagyűjtés

A Zalerdő Zrt. a kezelésében lévő erdőkben a lakosság részére továbbra is lehetőséget biztosít tűzifagyűjtésre, az alábbi feltételek szerint.