facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

csomoder

A Csömödéri völgyzárógátas víztározó Zala megye nyugati részén, Lenti városától 8 kilométerre található. A 29,1 hektár nagyságú halgazdálkodási vízterület Csömödér és Iklódbördőce községe

ket összekötő közútról északi irányba lekanyarodva javított kavicsos úton közelíthető meg.

A víztározó horgászati hasznosítású, a ZALAERDŐ Zrt. 2016. évtől látja el hatóság által jóváhagyott halgazdálkodási tervben foglaltak szerint a halgazdálkodási teendőket. Horgászni a víztározó nyugati, Iklódbördőce felőli oldaláról lehetséges érvényes halfogásra jogosító okmányok birtokában.

A tó halállományát telepített halfajok, természetes úton belekerült halak, valamint azok ivadékai alkotják.  A Zrt. rendszeresen végez halállománypótlást, legnagyobb mennyiségben telepített halfaj a méretes ponty.

A Csömödéri Állami Erdei Vasút gerincvonala a Csömödéri-víztározó mellett halad el, közvetlen közelében megállóhely található. A Zrt. a Csömödéri turistaszállót 2014-től üzemelteti, a Zakatoló Erdészeti Erdei Iskolát 2015-től, melyek biztosítják a környezeti nevelés infrastrukturális és szakmai hátterét, elősegítve a környezettudatos magatartás, valamint a környezetért felelős életvitel kialakítását.

 

(Feltöltés alatt...)

Kapcsolat

cim fH-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail f  kozjolet@zalaerdo.hu

Partnerek

  foldmuv.miniszterium 3   erdeiprogramok logo   kisvasútra fel logo 2   OEE logo1   KANIZSATV     amierdonk   filmtar   filmtar 2      balatonfelvidek     erdiszallas logo   Máv-Start zt   


Mentés

Mentés

Mentés