facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

2019. 04. 27. Jedlnia Letnisko csapat eredményhirdetés

Idén a Lengyelországi Erdészeti Szakszervezet 2019. április 24–27. között Jedlnia-Letnisko település külterületén, egy remekül felszerelt erdei hotelben rendezte meg a XXVII. Lengyelországi Erdészek Nemzetközi Sakkbajnokságát, melyet magyar és román versenyzők részvétele tett nemzetközivé.

Az Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezetét három fő képviselte. Csapatunkat a ZALAERDŐ Zrt. részéről Németh József az 5. számú Zalaegerszegi Erdészet kerületvezető erdésze, Papp Nándor a Központ nyugalmazott építési előadója, valamint Nagy László a Központ gondnoka képviselte.

A 11 fordulós versenyen 51 versenyző vett részt. Az egyéni versenyt 9,5 ponttal, első alkalommal Viorel Dumitruc-Stelica román versenyző nyerte. Németh József 9 ponttal a második, Papp Nándor 8,5 ponttal a harmadik helyen végzett. Nagy László élete első versenyén 3,5 ponttal helytállt. A csapatversenyt ritkán előforduló nagy fölénnyel 17,5 ponttal megnyertük, a 16 pontos román, valamint a 14,5 pontos Wrocław-i csapat előtt.  

A 24-én este tartott snell versenyt sajnos pár perccel lekéstük, így ott nem indultunk.  

Péntek délután a verseny befejezését követően ezúttal a lengyel reneszánsz egyik legnagyobb írójának, Jan Kochanowskinak életét bemutató, nemesi kúriában kialakított múzeumot, valamint egy jól kiépített, közkedvelt kiránduló központot tekintettünk meg. A kiránduló központ közelében a látnivaló leginkább a Kaszó melletti Baláta-tóhoz hasonlítható. A vendéglátás a szokott magas színvonalú volt, a vendéglátók, élükön Jarosław Szałata elnök úrral, mindent elkövettek, hogy kiválóan érezzük magunkat.

Szombaton délelőtt a díjátadó után indultunk vissza. Az utazáshoz a gépkocsit a Zalaerdő Zrt. biztosította. Nagy Lászlónak köszönet a balesetmentes, biztos-kezű vezetésért.

Papp Nándor

A versenyzőknek szívből gratulálunk!

2019. 04. 27. Jedlnia Letnisko egyéni eredményhirdetés

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

agrarminiszterium         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés