facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

 DSC 0674 B

A Zala Megyei Vadászszövetség, a Zala Megyei Vadászkamara elnöksége és a ZALAERDŐ Zrt. 2017.  augusztus 26-án ismét megrendezi a Sohollári-völgyben (Bak és Pölöske között) a Zalai Vadászati Évadnyitót.

A Zala megyei vadásznap évtizedekkel ezelőtt, 1990-ben – a Zala Megyei Vadászszövetség egykori vezetői, dr. Fatalin Gyula elnök és Varga Ernő megyei fővadász ötlete nyomán – indult útjára az országban elsőként, s azóta egyetlen esztendő kivételével minden évben megrendeztük.

Idén a rendezvény az ünnepi szentmisével veszi kezdetét. Ezt követően megemlékezünk az elmúlt évben elhunyt vadásztársainkról, koszorúzunk a Hét Vezér Emlékhelynél és felavatjuk az ifjú vadászokat.

A festői szépségű völgyben egyebek mellett kulturális és szakmai bemutatókkal, légfegyveres és koronglövészettel, íjászattal várjuk az érdeklődőket. A vadászok tevékenységét kiállítással, könyvbemutatóval, vadászkutya-munkabemutatóval tárjuk az érdeklődők elé. Vásári forgatag is színesíti a programokat: helyi termelők portékái, vadászati eszközök, ruhák között válogathatnak azok, akik vásárfiát szeretnének emlékül. A kisebbeket kézműves foglalkozással, különféle játékokkal várjuk.

A Zala megyei vadásznap egyben fontos gasztronómiai esemény is. A völgyben a zalai vadásztársaságok és a ZALAERDŐ Zrt. erdészetei a maguk által főzött vadételekkel várják a kedves vendégeket. Természetesen idén sem maradhat ki a vadfőző verseny sem,  melynek végén a nyertes csapat értékes tárgyjutalomban részesül.

 

További részletekkel később jelentkezünk!

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

foldmuv.miniszterium 3         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés