facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

Nyitnikek Tabor 2016 I 50

A Zalaerdő Zrt. a GO IN NATURE című pályázatából (Interreg V-A Szlovénia–Magyarország Együttműködési Program keretében) megvalósuló kedvezményes táborozási lehetőséget hirdet általános iskolás gyerekeknek. A nyerteseknek csak a tábor szállásdíját kell fizetniük (9600.- Ft/fő/turnus), a programok és az étkezések költségét pályázati forrás fedezi.

A táborok helyszíne az obornaki Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskola és Szálló, nyugodt, erdei környezetben, új építésű szálláshellyel, távol a világ zajától. A tábor programjában erdei kirándulások, kézműves programok, játékok szerepelnek. A tábornak a 9.600.- Ft/fő díjon kívül nincs anyagi vonzata (zsebpénzt sem lehet a helyszínen költeni).

A pályázat során választható tábori turnusok: 2017.07.03-07. (első erdei kalandtábor) vagy 2017.08.14-18. (második erdei kalandtábor)
A két táborba összesen 25 magyar diák számára tudunk helyet biztosítani.

interreg si hu sl hu rgb

A pályázatra beérkezett alkotásokat a bírálat után nem küldjük vissza, a Zalaerdő Zrt. felhasználhatja reklám- és szóróanyagaiban. A nyerteseket a megadott elérhetőségen értesítjük (május végéig). A nyeremények pénzre nem válthatók, át nem ruházhatók. A tábori helyek a nyertesek értesítése és a szülői visszajelzések megküldése során lesznek feltöltve.

Kapcsolattartó: Fűrné Kinsztler Anita (telefon: +36-30/474-7281, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Erdei kalandok
Gyere velünk táborozni!

 

Kinek szól?

Általános iskolás gyerekeknek, akik szívesen táboroznának 2017 nyarán Obornakon, a meseszép Nyitnikék Erdei Szállóban.

Mit várunk?

„Erdei kalandok” címmel várjuk az alkotásokat: meséket, verseket, rajzokat. A történeteket és a képeket is maximum egy A4-es oldal terjedelemben készítsétek el! Az alkotásokhoz mellékeljétek neveteket, címeteket (szülők telefonszámát, e-mail címét), életkorotokat, és hogy melyik táborunkba jönnétek, ha ti nyertek (első vagy második erdei kalandtábor)!

Mikor? Hova?

Beküldési határidő: 2017. május 15.
Zalaerdő Zrt. 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
Vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jelige: „erdei kalandok”

Nyári táboraink teljes listája itt található!

 

goinnaturezalalogo 5000pxzalaerdo nyitnikek logo zakatolo

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

foldmuv.miniszterium 3         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés