facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet678

Mentés

Mentés

Mentés

DSCN3659 B

A ZALAERDŐ Zrt., mint a Kistolmácsi-víztározó tulajdonosa és halgazdálkodásra jogosultja értesíti a horgászokat, hogy április 3-tól a vízterületen törpeharcsa ökológiai célú, szelektív halfogása kezdődött a Zala Megyei Halgazdálkodási Hatóság engedélye alapján. 

A törpeharcsa varsás halfogási tevékenységének végzése érdekében az alábbi korlátozások léptek életbe:

1. Április 3-tól, hétfőtől tilos horgászni a víztározó északi részén, a befolyó ároktól (községi üdvözlő táblától) északra, Bázakerettye irányában a tározó mindkét oldalán!
Horgászati tevékenységet végezni kizárólag a völgyzárógát és a befolyó árok (községi üdvözlő tábla) közötti szakaszon engedélyezett (strand területe és a nyugati, erdő alatti oldal).

2. Április 7-én, pénteken általános horgászati tilalom miatt az egész víztározón tilos horgászni!

3. Április 8-tól, szombattól tilos horgászni a víztározó déli részén, a völgyzárógát és a befolyó árok (községi üdvözlő tábla) között a tározó mindkét oldalán (strand területe és a nyugati, erdő alatti oldal)!
Horgászati tevékenységet végezni kizárólag a tározó északi részén, a befolyó ároktól (községi üdvözlő táblától) északra, Bázakerettye irányában a közút felőli oldalon engedélyezett.

4. Április 14-től, péntektől lehet ismét horgászni a víztározón a horgászrendben szabályozott módon.

Megértésüket köszönjük!

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

foldmuv.miniszterium 3         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés