facebook  google  instagram logo  twiter  youtube  kozjolet345

Mentés

ÜDVÖZÖLJÜK A ZALAERDŐ ZRT. HONLAPJÁN
...

Szél Tamás web

A ZALAERDŐ Zrt. legnagyobb volumenű közjóléti beruházása a nagykanizsai Csónakázó-tónál található kilátó 2017. évi felújítása.

A 48 méter magas fúrótoronyból átalakított, 80-as éves vége óta lezárt építmény két kilátó szinttel rendelkezik, melyből az alsó 28 méterrel a felső 43 méterrel emelkedik a táj fölé. A kilátóból felejthetetlen és egyedülálló kilátás nyílik a városra és az erdőkkel borított zalai és somogyi dombvidékre.

A beruházásnak köszönhetően Nagykanizsa egy emblematikus építménye újult meg, mely nagyban hozzájárul a város és a térség turisztikai vonzerejének növeléséhez.

A kilátó ünnepélyes átadója 2018. március 21-én lesz, melyre középiskolásoknak szóló futóversennyel, ünnepi beszédekkel és tűzoltósági bemutatóval is készülünk. A kilátót Rosta Gyula vezérigazgató, Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő és Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter avatja.

Az ünnepség háziasszonya a háromszoros Spartathlon-győztes hosszútávfutó, Lubics Szilvia lesz. A műsorban közreműködik a Nagykanizsai Fúvószenekar.

 

Az eseményre nagy szeretettel várunk mindenkit!

 

zalaerdo meghivo 18.03.05

 

Futoverseny Plakat

 

 

 

Közérdekű információk és letölthető anyagok

Kapcsolat - Zalaerdő Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság

cim f H-8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
tel f +36-93/500-200
mobil +36-30/474-2115
fax f +36-93/500-250
mail fzalaerdo@zalaerdo.hu

Partnerek

agrarminiszterium         OEE logo1   KANIZSATV      filmtar   filmtar 2   zt    erdomezo           vadaszkamara1  amierdonkMentés